Prima seară lirică a lui 2019, miercuri, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul meloman, miercuri, 13 februarie, începând cu ora 18.30, la prima seară lirică a lui 2019.

Soliștii serii vor fi mezzosoprana Lucia Mihalache, baritonul Marius Eftimie, sopranele Laura Eftimie și Stela Sîrbu, cărora li se va alătura pianista Andrada Ștefan.

În programul serii lirice se vor regăsi lucrări din creația compozitorilor Wolfgand Amadeus Mozart, Piotr Ilici Ceaikovski, Jacques Offenbach, Camille Saint-Saens, Stanislao Gastaldon, George Gershwin, Diamandi Gheciu, Nicolae Bretan.

Biletele pentru acest eveniment se găsesc la agenția teatrului, la prețul de 10 lei. Copiii, elevii și studenții, pe baza carnetului de note vizat la zi, beneficiază de intrare liberă.

Agenția de bilete este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *