Faimoasa „Traviata“, pe 9 martie, la Teatrul „Oleg Danovski“

Fascinanta poveste a „damei cu camelii“, frumoasa Marie Duplessis, de care fiul lui Alexandre Dumas s-a îndrăgostit nebunește, și care își va găsi sfârșitul la numai 23 de ani, din cauza unei boli incurabile pe atunci, tuberculoză, va fi prezentată sâmbătă, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.

Numai că în celebra operă lui Giuseppe Verdi, „Traviata“, frumoasa cu destin tragic se numește Violetta Valery, ci nu Marguerite Gautier așa cum a numit-o Alexandre Dumas-fiul în romanul „Dama cu camelii“.

Îi va da glas Violettei soprana Renata Vari din Craiova, tenorul Doru Iftene îl va interpreta pe Alfredo Germont, iar bătrânul Giorgio Germont va fi redat de baritonul Iordache Basalic din București. Din distribuția spectacolului mai fac parte: Stela Sîrbu, Mădălin Băldău, Bogdan Ocheșel, Adrian Pîrlea, Ionela Duma, Constantin Acsinte și Adrian Bădilă.

Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de Adrian Stanache.

Bilete

Pentru acest spectacol, biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ și în această sâmbătă, între orele 18.15-19.00.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *