„Bal mascat“ caritabil, la Teatrul „Oleg Danovski“, pentru secția de terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Județean Constanța

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța va avea loc sâmbâtă, 8 decembrie, de la ora 18.00, spectacolul caritabil „Bal mascat“, de Giuseppe Verdi.

Prețul unui bilet este de 100 lei, banii strânși din vânzarea tichetelor fiind donați integral către Asociația „Dăruiește Aripi“, în proiectul de reconstrucție a secției de terapie intensivă nou-născuți din cadrul Spitalului Județean Constanța.

În rolurile principale vor evolua: Răzvan Săraru (Ricardo), Geani Brad din Cluj (Renato), Akiko Hayakawa din Japonia (Amelia), Georgeta Grigore din București (Ulrica), Silvia Simionescu – debut (Oscar). Din distribuție mai fac parte: Laurențiu Severin (Samuel), Constantin Acsinte (Tom), Cristian Caragea (Silvano) și Andrei Băican (judecătorul și servitorul).

Conducerea spectacolului va fi asigurată de dirijorul japonez Koichi Inoue.

„Invitațiile“  pentru „Bal mascat“ se găsesc la Centrul Focus din policlinica Spitalului Județean Constanța, însă cei interesați o pot contacta Ana Maria Toma, la numărul 0745864034.

Sursă foto: Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ – Facebook

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *