După doi ani de absență, „Cenușăreasa“ revine pe scena Teatrului „Oleg Danovski“

După aproape doi ani de absență de pe scena tomitană, „Cenușăreasa“ revine la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, în pași de dans, duminică, 7 aprilie, de la ora 19.00, pe muzica lui Serghei Prokofiev și sub bagheta regizorală și coregrafică a lui Horațiu Cherecheș.

Prim-soliștii Irina Ganea Mihaiu și Adrian Mihaiu vor da viață personajelor principale: Cenușăreasa și Prințul. Lor li se vor alătura Sayaka Tanno, Mihai Pîslaru, Iguacel Sanchez, Yuria Soeta, Sorin Gâlcă, Stewart Douglas și Daia Kashiwaba.

Baletul în două acte, cu o scenografie de Cătălin I. Arbore, durează aprox. două ore.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Pentru „Cenușăreasa“, biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ și în această duminică, între orele 18.15-19.00.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *