Premiera spectacolului „Tartuffe“, amânată

Premiera spectacolului „Tartuffe“, de Molière, în regia lui Horia Suru, care trebuia să aibă loc pe 15 și 16 februarie, la Teatrul de Stat Constanța, a fost amânată pentru luna viitoare.

„Din motive tehnice, reprezentațiile cu premiera spectacolului «Tartuffe» din acest weekend au fost suspendate și vor fi reprogramate în luna martie. Ne cerem scuze, dragi spectatori, și vă așteptăm cu drag la teatru la celelalte reprezentații“, au transmis organizatorii.

„Tartuffe“, de Molière, în regia lui Horia Suru, îi are în distribuție pe Lucian Iftime, Letitia Vladescu, Iulian Enache, Sorin Mihai Vasilescu, Nina Udrescu / Liliana Ghiță, Cristiana Luca, Cătălina Mihai, Florin Aioane și Vlad Lință.

Aceasta este cea de-a treia premieră a stagiunii după „Memoria apei“, de Shelagh Stephenson, în regia lui Vladimir Anton  și „Lasă-mă să intru“, de John Ajvide Lindqvist, în regia lui Vlad Cristache.

În pregătire la Teatrul de Stat Constanța se află și cel de-a patrulea titlu al stagiunii 2019-2020: „Jocuri în curtea din spate“, de Edna Mazya, în regia Dianei Mititelu, cu Andrei Bibire, Theodor Șoptelea, Stefan Mihai, Cătălin Ștefan Bucur și Ecaterina Lupu/ Cristiana Luca în distribuție.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *