Ce vedem, în weekend, la Teatrul de Stat Constanța

Teatrul de Stat Constanța (TSC) invită publicul tomitan în sala de spectacole, și în acest sfârșit de săptămână, pentru a vedea trei dintre titlurile de succes ale Dramaticului de la Marea Neagră.

Weekend-ul se va deschide, vineri, 15 februarie, de la ora 19.00, cu o comedie franțuzească nerecomandată minorilor, „Cea mai frumoasă soție“, de Eugène Labiche, pusă în scenă, în premieră pe țară la Constanța, în 2017, de Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște. MC Ranin, cum mai este cunoscut omul de teatru, a semnat mai și scenografia, dar și ilustrația muzicală.

Rolul celei mai frumoase soții va fi interpretat de Florina Stănculeț căreia i se vor alătura Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Craciun, Diana Vieriu, Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu.

Sâmbătă, de la ora 19.00, doi mari actori ai scenei constănțene, Nina Udrescu și Liviu Manolache, vă invită la un joc de… „Gin Rummy“.

Regia spectacolului este semnată de Liviu Manolache, la fel și ilustrația muzicală, iar scenografia este creată de Eugenia Tărășescu Jianu.

Duminică, 17 februarie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat Constanța se va juca „Testosteron“, de Andrzej Saramonowicz, un spectacol pus în scenă de Traian Șoimu, nerecomandat minorilor sub 16 ani. Cei șapte bărbați plini de… testosteron vor fi interpretați de: Andu Axente, Bogdan Caragea, Adrian Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Alexandru Medveghi, Marian Adochiței și Remus Archip.

Scenografia este semnată de timişoreanul Zsolt Fehérvári, iar asistent scenograf este Lăcrămioara Dumitrașcu, cea care a realizat şi grafica afişului. Muzica e realizată de Adrian Mihai.

Pentru aceste spectacole, biletele pot fi cumpărate și online, de pe site-ul TSC, secțiunea „Program“, făcând click pe spectacolul dorit, așa cum apare el afișat în calendarul evenimentelor.

program bilete online tsc

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *