O seară la Teatrul „Oleg Danovski“ în compania Violettei Valery

Una dintre cele mai frumoase și mai cunoscute opere din lume, „Traviata“, de Giuseppe Verdi, va fi prezentată pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, duminică, 16 februarie.

Conducerea muzicală a spectacolului, programat să înceapă de la ora 18.30, va fi asigurată de maestrul Gheorghe Stanciu.

Soprana Laura Basarabeanu o va întruchipa pe Violetta Valery, tenorul Doru Iftene va fi Alfredo, iar baritonul bucureștean Vasile Chișiu îl va întruchipa pe Giorgio Germont.

Lor li se vor alătura: Stela Sîrbu, Mădălin Băldău, Bogdan Ocheșel, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Ionela Duma și Adrian Bădilă.

Regia artistică a operei verdiene este semnată de Anghel I. Arbore, iar scenografia e realizată de Cătălin I. Arbore.

Biletele au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, 15 lei – pensionari și 10 lei – elevi, copii, studenți. Ele se pot procura de la agenția din incinta teatrului, dar și online, dar și online, accesând   www.tnobconstanta.ro/bilete și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460. Acestea sunt valabile 24 de ore. Cu 48 de ore înaintea începerii evenimentului nu se mai pot face rezervări pentru titlul respectiv.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *