„Bijuterii muzicale din creația românească“

Cea de-a 45-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, eveniment organizat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța, continuă, miercuri, 6, noiembrie de la ora 17.00, la Muzeul de Artă.

În acest spațiu special, în compania marilor maeștri ai picturii românești, va avea loc recitalul „Bijuterii muzicale din creația românească“, organizat în colaborare cu Facultatea de Arte a Universității „Ovidius“.

Soliștii recitalului vor fi: Andreea Bratu, Carmen Angheloiu, Mirela Voicu, Adrian Roșu și Iliana Velescu. În program se vor regăsi lucrări din creația compozitorilor: Dan Bălan, Diamandi Gheciu, Doina Rotaru, Daniela Cojocaru, Tudor Ciortea, Paul Constantinescu, Mihail Jora, Carmen Maria Cârneci și Sabin Drăgoi. Recitalul va fi prezentat de Mariana Frățilă.

Intrarea este liberă.

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, ediția a 45-a,  s-a deschis pe 25 octombrie cu celebra lucrare vocal-simfonică a lui Carl Orff, „Carmina Burana“, și se va încheia duminică, 24 noiembrie, de la ora 18.30, cu operă bufă „Bărbierul din Sevilla“, de Gioachino Rossini, sub bagheta dirijorului Gheorghe Stanciu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *