Spectacolele lunii octombrie, la Teatrul „Oleg Danovski“

Pentru luna octombrie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ a pregătit nouă întâlniri muzicale și coregrafice. Așadar, în luna Brumărel, publicul este invitat în sala teatrului, pentru a urmări două operete („Liliacul“ și „Văduva veselă“), o gală de balet, două opere verdiene celebre („Rigoletto“ și „Traviata“), un concert simfonic, un concert-medalion, o seară lirică și o gală pianistică.

Pentru cele nouă evenimente s-a pus în vânzare „Pachetul toamnei arămii“ la prețul special de 140 lei. Spectacolele încep de la ora 19.00, iar durata lor este cuprinsă între 0 oră jumătate și două ore fără pauză.

„Liliacul“ – sâmbătă, 3 octombrie

Cea de-a doua lună a stagiunii 2020-2021, inaugurată pe 18 septembrie, se va deschide sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 19.00, cu faimoasa operetă „Liliacul“, de Johann Strauss-fiul.

Vor da viață simpaticelor personaje, prinse în ițele unor farse savuroase, soliștii: Doru Iftene, Nicoleta Ardelean, Smaranda Drăghici, Stefan Popov din București, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Iulian Bratu, Adrian Pârlea, Constantin Acsinte, Gabriela Dobre și Robert Safta.

Conducerea muzicală a spectacolului îi aparține lui Adrian Stanache sub bagheta căruia evoluează, de fiecare dată, și corul Teatrului „Oleg Danovski“.

Gală de balet – duminică, 4 octombrie

În prima duminică a lui Brumărel, iubitorii dansului în poante sunt invitați la o Gală de Balet care îi va aduce în prim-plan pe: Irina Mihaiu, Adrian Mihaiu, Mizuki Kubota, Cătălina Iliescu, Bogdan Bîrsănescu, Mayu Takahashi, Yuria Soeta, Mayura Takase, Keito Shimomura, Diana Porfireanu, Ryan Brown, Luna Muramatsu, Reita Miyashita, Oana Dincă și Mihai Pâslaru.

Ce  urmează:

„Văduva veselă“ – sâmbătă, 10 octombrie

„Rigoletto“ – duminică, 11 octombrie

rigoletto teatrul oleg danovski

Concert simfonic – vineri, 16 octombrie

„Traviata“ – duminică, 18 octombrie

traviata teatrul oleg danovski

Recital liric „Veacuri trec, cântul rămâne“ – miercuri, 21 octombrie

Concert „Medalion Dinos Constantinides“ – vineri, 23 octombrie

Gala Concursului Internațional de Pian – duminică, 25 octombrie

Bilete

Biletele vor putea fi achiziționate conform diagramei atât în formula clasică, de la agenția de bilete aflată în incinta instituției (intrarea dinspre parc), cât și online accesând www.tnobconstanta.ro/bilete. Prezența publicului în sală se va face în funcție de ordinea vânzării locurilor.

Agenția de bilete este închisă marțea, dar este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00.

Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacole, va funcționa între orele 17.30 și 18.45. Dacă în aceste zile nu sunt spectacole, agenția va fi închisă.

Regulament privind accesul în sala de spectacole

Accesul publicului în sala de spectacole se va face respectându-se toate normele de igienă, conform legislației în vigoare, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Referitor la măsurile luate, conducerea Teatrului „Oleg Danovski“ a transmis:

Vă aducem la cunoștință că vom asigura toate condițiile necesare protecției dumneavoastră prevăzute de lege.

În continuare vom distribui regulamentul de funcționare al instituției, dar și obligațiile pe care le au spectatorii în această situație dificilă și deosebit:

 • Accesul în instituție se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m. De asemenea, vizitatorii vor respecta distanța regulamentară de 1,5 m între persoane la intrarea/ieşirea din locaţie/casa de bilete.
 • Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spaţiul destinat.
 • Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata spectacolului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
 • Vizitatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrare.
 • Publicul este încurajat să îşi dezinfecteze mâinile cu dezinfectat avizat pe bază de alcool care este pus la dispoziţie.
 • Publicul este încurajat să achiziționeze bilete pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii.
 • Este interzisă transmiterea pliantelor, broşurilor şi altor materiale informative în format fizic către alte persoane.
 • Intrarea şi ieşirea din locaţie se vor efectua prin locurile indicate, gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze aglomeraţie: accesul în sală se va face în ordinea venirii spectatorilor, fără a staţiona pe hol, sau în cazul în care acest lucru nu este posibil accesul în sală se va efectua începând cu rândurile cele mai îndepărtate de intrarea în sală; ieşirea din sală se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieşirea din sală, pe uşile de evacuare.
 • Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiei, cu excepţia lichidelor ambalate individual.
 • Vizionarea spectacolelor este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie.
 • Așezarea publicului în sală se va face conform regulilor de distanțare așa încât capacitatea sălii nu va fi mai mare de 150 de locuri. Accesul la spectacolele instituției se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului și până la ora specificată pe bilet
Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *