Întâlniri de poveste pentru pici și o seară memorabilă pentru adolescenți, la Teatrul „Căluțul de mare“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ invită prichindeii și adolescenții în sala de spectacole, pentru a se întâlni cu personaje de poveste și a descoperi farmecul unei celebre comedii shakespeariene.

Vedeta acestei săptămâni va fi „Degețica“, eroina poveștilor lui Hans Christian Andersen care s-a alăturat de curând… locatarilor de la Teatrul „Căluțul de mare“. Aceasta se va întâlni cu cei mici marți și miercuri, de la ora 10.30, precum și joi și vineri, de la ora 10.00.

Spectacolul „Degețica“ este pus în scenă de regizorul Toma Hogea, cel care a scris și scenariul, iar scenografia este creată de Mihai Pastramagiu. Muzica poartă semnătura compozitorului Tibor Cari, efectele vizuale și lumina aparțin light designer-ului Adrian Buliga, iar coregrafia este realizată de Geta Răvdan Huncanu. Din distribuție fac parte actorii: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Zaharia, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan și Daniel Minciună.

„Coșmarul lui Puck“

Vineri, de la ora 18.00, adolescenții (vârsta recomandată 14+) sunt așteptați la premiera spectacolului „Coșmarul lui Puck“, o adaptare după celebra comedie shakespeariană „Visul unei nopți de iarnă“, în regia lui Tiberiu Roșu și coregrafia Geta Răvdan-Huncanu.

Alături de actorii profesioniști ai instituției de cultură, pe scenă vor urca, pentru a da contur „Coșmarului lui Puck“, elevi de la liceele constănțene, pasionați de mișcarea scenică.

Așadar, din distribuție fac parte: Vlad Ianuș, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Oana Sârbu, Alexandra Burnichi, Alina Manțu, Teodor Robert Dobre, Andrei Calu, Andrei Stroescu, Buse Ozgul, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Gabriel Sandu, Vlad Constantinescu, Bogdan Dandeș, Ștefan Oprișan, Arina Cojocaru, Cristina Dănciulescu, Ana Bădilă, Cosmina Melcea, Sandra Armașu și Robert Ioan.

„Povestea porcului“

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, săptămâna se va încheia duminică, 10 noiembrie, de la ora 10.00, cu un spectacol pentru cei mici: „Povestea porcului“, după Ion Creangă, având regia și scenariul semnate de Cristian Mitescu, scenografia create de Adrian Ștefanescu și muzica, de Dan Bălan. Din distribuție fac parte actorii: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între trei și opt ani.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *