Pregătiri pentru Lavanda Fest, la Pecineaga. Săptămâna Mov se apropie

Vești extraordinare pentru iubitorii florilor mov parfumate: începe o nouă ediție, a doua, a evenimentului Lavanda Fest de la Pecineaga, județul Constanța! Însă dacă anul trecut manifestarea, care a avut ca vedete lanurile de levănțică, a durat doar o zi, anul acesta se va desfășura timp de o săptămână, începând de sâmbătă, 20 iunie, de la ora 09.30, până duminică, 28 iunie, la ora 21.30. Perioada extinsă de vizitare și fotografiere a lanurilor/ în lanurile de lavandă se datorează… pandemiei de coronavirus, altfel spus „tot răul spre bine“.

Evenimentul este organizat de echipa Experiențe Dobrogene/ Inomar Cluster și familia Bălănică, posesoarea lanurilor de lavandă.

„Dedicăm o săptămână lavandei ca să putem să ne încadrăm în regulile existente ale pandemiei…distanțarea socială, interacțiunea cu cât mai puține persoane etc. și bineînțeles ca toată lumea pasionată de mov, lavandă și aer curat să apuce să se bucure.

Splendoare mov, fluturi și zumzet de albine la Pecineaga, la Lavanda Fest, ediția 2020

În ultimii ani, toate rețelele de socializare au fost invadate în luna iunie de fotografii cu nebunia mov. Toată lumea, cu mic, cu mare caută lanuri aromate de lavandă pentru fotografii sau pentru a culege planta din diverse motive.

Iată că, pentru a doua oară, Experiențe Dobrogene vă invită în câmpul de lavandă al familiei Bălănică unde puteți vedea că și Dobrogea nostră poate fi Mov.

Familia Bălănică de la Parfum de Lavandă, Pecineaga, țărani dobrogeni ce fac parte din proiectul Experiențe Dobrogene, invită orășenii și nu numai, să uite de forfota urbei câteva ore, alegând experiența parfumată a câmpului de lavandă de la intrarea în localitatea Pecineaga, Constanța.

Pentru direcționare locație 0764901779, fam. Bălănică. Dress code alb-mov!“, anunță organizatorii.

Lavanda Fest. Experiențe Dobrogene cu Parfum de Lavandă

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *