Lavanda Fest. Experiențe Dobrogene cu Parfum de Lavandă

Dacă vă place parfumul inconfundabil al florilor de levănțică cu proprietăți binecunoscute de alungare a stresului și a insectelor nedorite, sunteți așteptați duminică, 16 iunie, la Pecineaga, acolo unde se desfășoară prima ediție festivalului „Lavanda Fest. Experiențe Dobrogene cu Parfum de Lavandă“.

Aici, între orele 11.00 și 18.00 se pot face ședințe foto în lanurile parfumate, se pot savura limonadă și biscuiți cu lavandă și se pot achiziționa decorațiuni cu frumoasele plante mov. De asemenea, o vizită la „Muzeul Satului“ din curtea sculptorului Marian Bălan este binevenită. Dress code-ul impus de organizatori este alb-mov!

„În ultimii ani, toate rețelele de socializare au fost invadate în luna iunie de fotografii cu nebunia mov. Toată lumea, cu mic, cu mare caută lanuri aromate de lavandă pentru fotografii sau pentru a culege planta din diverse motive. Iată că și Dobrogea nostră are lanurile ei de levănțică… iar la Pecineaga găsim țărani dobrogeni autentici, cultivatori de lavandă și producători de decorațiuni cu lavandă.

Familia Bălănică de la «Parfum de Lavandă», Pecineaga, țărani dobrogeni ce fac parte din proiectul Experiențe Dobrogene, invită orășenii și nu numai, să uite de forfota urbei câteva ore, alegând experiența parfumată a câmpului de lavandă de la intrarea în localitatea Pecineaga, Constanța“, spun organizatorii evenimentului.

Ediția 2020 este gata de start!

Citiți: Pregătiri pentru Lavanda Fest, la Pecineaga. Săptămâna Mov se apropie

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *