Povești nemuritoare în dar pentru pici

La final de săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ îi invită pe prichindei în sala de spectacole, pentru a descoperi magia poveștilor „jucate“ de actori profesioniști, artiști care au menirea de a aduce zâmbetul pe buze și a educa prin mijloace specifice.

„Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani“

Sâmbătă, 29 mai, de la ora 12.00, pe scenă își va face apariția „pisica doldora de bani și nepoții ei orfani“, a adaptare a unei povești rusești, scrisă de Samuil Marshak, pusă în scenă de Lică Gherghilescu și M.C. Ranin, care au semnat și scenariul.

Scenografia este semnată de M.C. Ranin, iar muzica e compusă de Dumitru Lupu.

Spectacolul, adresat copiilor cu vârste cuprinse între trei și nouă ani, îi are în distribuție pe Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciuna,Claudia Brădescu, Alina Manțu, Clara Ghiuvelechian și Tiberiu Roșu.

„Capra cu trei iezi“

Duminică, 30 mai, tot de la ora 12.00, prichindeii sunt invitați să urmărească o poveste din creația lui Ion Creangă, „Capra cu trei iezi“.

Regia este realizată de Gabriel Apostol, scenariul e scris de Cristian Pepino, iar scenografia este creația Danielei Drăgulescu. Muzica  e compusă de Dan Bălan.

Spectacolul, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani îi are în distribuție pe: Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru, Claudia Brădescu, Ion Ciolan și Daniel Minciună.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *