Două săptămâni „Lavanda Fest“, experiență mov și zumzet de albine

Dacă e iunie, se știe, la Pecineaga încep experiențele mov dobrogene, adică Lavanda Fest, ediția a III-a.

Anul acesta, experiența mov în lanurile de lavandă ale familiilor Bălănică și Todor va dura nu o zi ca la prima ediție, nu nouă zile, ca în 2020, ci două săptămâni.

Așadar, între 12 și 26 iunie, sunteți așteptat să veniți și să reveniți la Pecineaga, pentru o terapie cromatică, olfactivă și sonoră, pentru că experiența mov vine la pachet cu zumzet de albine.

lavanda fest pecineaga albina

«Experiențe Dobrogene» invită orășenii, și nu numai, să uite de forfota urbei câteva ore alegând experiența parfumată a câmpului de lavandă de la intrarea în localitatea Pecineaga, Constanța, să facă fotografii inedite, să achiziționeze produse din lavandă, sa culeagă flori de lavandă, să savureze limonadă și alte surprize atent pregătite.
Evenimentul este un concept marca «Experiențe Dobrogene», organizat de echipa Experiențelor/ Inomar Cluster și familiile Bălănică și Todor, posesoarele lanurilor de lavandă. Pentru direcționare către lanul de Lavandă: 0764901779, fam. Bălănică. Pentru alte informații- Cami Oprea/Experiențe Dobrogene 0722430187. Dress code alb-mov!“, au subliniat organizatorii.

Ediția 2020. Lavanda Fest de la Pecineaga – splendoare mov, fluturi și zumzet de albine

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *