„Povești încurcate și… dezinfectate“, la Teatrul „Căluțul de mare“

După cum a promis, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ le dă întâlnire celor mici, în weekend, în mediul online. Propunerea pentru acest weekend e spectacolului „Povești încurcate și… dezinfectate“.

Regizorul Cristian Mitescu și actorii Daniela Vlad, Arina Cojocaru și Grațian Prisacariu îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari să urmărească „peripețiile personajelor preferate Mica Sirenă, Peter Pan, Pinocchio, Clopoțica, într-o poveste puțin… încâlcită, în timp de pandemie, bineînțeles, cu respectarea strictă a normelor de igienă (spălarea mânuțelor cu apă și săpun, folosirea dezinfectantului, punerea măștii corect, să acopere gura și năsucul), să învățăm despre agenții patogeni, care ne îmbolnăvesc dacă nu respectăm regulile menționate“.

Poveștile vor fi prezentate în două episoade: primul – sâmbătă, de la ora 11.00, iar al doilea – duminică, de la aceeași oră.

„Veniți cu noi, «într-un tur de planetă», în lumea magică a poveștilor, chiar dacă e timp de pandemie!“, transmit artiștii Teatrului „Căluțul de mare“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *