Șase spectacole anulate la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ a anulat șase spectacole incluse în cadrul celei de-a 46-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului.

Este vorba despre evenimentele: „Folk și vorbe de duh“ – 6 noiembrie, „Don Quijote“ – 7 noiembrie, „Bal mascat“ – 8 noiembrie, „Armonii muzicale în prag de toamnă“ – 11 noiembrie, „O noapte la Veneția“ – 14 noiembrie și „Flautul fermecat“ – 15 noiembrie.

Cei care au achiziționat bilete la aceste spectacole sunt rugați să ia legătura cu agenția teatrului la numărul 0723882987, pentru programarea în vederea returnării sumelor. Cei care au achiziționat bilete online sunt rugați să trimită un e-mail la contact@entertix.ro.

În urma creșterii numărului de contaminări și la nivelul orașului Constanța, ajungând la 3,5 la mia de locuitori, Prefectul Județului Constanța, domnul Silviu Iulian Coșa, împreună cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, a dispus printre alte hotărâri ca organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și concerte să fie interzisă pe o perioadă de 14 zile începând din data de 3 noiembrie 2020.(…) În speranța că vom ajunge cât mai curând la normalitatea mult visată vă dorim sănătate și vă îndemnăm la prudență“, a transmis directorul Teatrului „Oleg Danovski“, Daniela Vlădescu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *