Întâlniri online, în weekend, cu actori ai Teatrului „Căluțul de mare“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ a anulat cele două reprezentații ce erau programate în weekend, „Mica sirenă“ – sâmbătă și „Peter Pan“ – duminică, din cauza depășirii pragului de trei infectări la mia de locuitori, în ultimele 14 zile, rata de incidență cumulată a municipiului Constanța ajungând la 3.5/1.000 locuitori.

Însă pentru a compensa acest neajuns, instituția de cultură le dă întâlnire micilor spectatori,  părinților și bunicilor, sâmbătă și duminică, de la ora 11.00, pe pagina de Facebooj a Teatrului „Căluțul de mare“, unde vor fi prezentate „diferite activități artistice, distractive și educative“.

Chiar dacă activitatea cu publicul a fost suspendată, angajații teatrului continuă activitatea specifică în spatele ușilor închise.

„Precizăm că activitățile interne ale instituției, realizate cu angajați proprii (repetiții cu întreg personalul artistic și de scenă, activitățile personalului tehnic, administrativ și economic) le vom continua, respectând prevederile Ordinului comun al Ministrului Culturii și Ministrului Sănătății, în vigoare la transmiterea acestui comunicat“, au precizat organizatorii.

Citește și:

„Povești încurcate și… dezinfectate“, la Teatrul „Căluțul de mare“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *