Teatru cu… un șoricel și o rățușcă

La final de săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ îi așteaptă pe prichindei în sala de spectacole, pentru a se întâlni cu personaje de poveste din… lumea celor care nu cuvântă.

Vineri, de la ora 10.00, pe scenă va urca șoricelul Kiți-Kiț, care va fi secondat de motanul Herodot, pisicuța Popeasca și Zâna Șoriceilor. Alături de ei se va afla domnul Bliț.  Regia și scenografia spectacolului „Șoriceul Kiți-Kiț“ sunt semnate de Gheorghe Balint, scenariul este scris de Monica Patriciu, care a mărturist că la baza textului stă o poveste reală, iar muzica e semnată de Dan Bălan. La întâlnirea cu simpaticul șoricel și companioni săi sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între trei și zece ani.

Vor da viață personajelor de poveste: Daniel Minciună, Claudia Zaharia, Ion Ciolan și Rovena Paraschivoi, iar Arina Cojocaru îi va împrumuta vocea șoricelului Kiți-Kiț.

Duminică, 9 iunie, de la ora 10.00, pe scenă va urca… rățușca cea urâtă. Spectacolul, o adaptare după celebra poveste a lui Hans Christian Andersen, este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani. Regia, scenariul și scenografia sunt semnate de Valentin Dobrescu, iar muzica, de Radu Alin Macovei Moraru.

Personajele de poveste vor fi interpretate de Rovena Paraschivoi, Vasile Gherghilescu/Andrei Stroescu, Claudia Zaharia, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *