Weekend cu povești la Teatrul „Căluțul de mare“

La final de săptămână, micii spectatori sunt invitați în sala Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, pentru a urmări poveștile pe care talentații actori constănțeni le vor… juca pentru ei.

Sâmbătă, 13 noiembrie, de la ORA 10.30, în program se află un spectacol recomandat categoriei de  vârstă 3+, „Poveste cu …. Scufița Roșie“, adaptare după Charles Perrault. Regia și scenariul spectacolului sunt semnate de Valentin Dobrescu, iar scenografia e realizată de Valentin Dobrescu, muzica fiind compusă de Radu Alin Macovei Moraru. Vor da viață personajelor de poveste actorii: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia și Ion Ciolan.

De Ziua Dobrogei

Duminică, 14 noimebrie, de Ziua Dobrogei, Teatrul „Căluțul de mare“ a pregătit două evenimente speciale, de la orele 10.00 și 10.30.

Primul moment artistic, intitulat „Balaurul înaripat și zeul Poseidon“, este o adaptare și dramatizare după una din legendele care face parte din antologia de legende și mituri din spațiul dobrogean „Poveștile Mării Negre“, semnată de Cristian Cealera. Momentul artistic este coordonat de actorul Dan Cojocaru. Din distribuție fac parte: Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Clara Ghiuvelechian, Ion Ciolan, Arina Cojocaru, Andrei Stroescu și Rovena Paraschivoi.

De la ora 10.30, prichindeii vor urmări spectacolul „Rățușca cea urâtă“, o adaptare după Hans Christian Andersen, spectacol dedicat grupei de vârstă 3+. Regia artistică, scenariul și scenografia  sunt realizate de Valentin Dobrescu, iar muzica a fost compusă de Radu Alin Macovei Moraru. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan. Pentru acest spectacol, biletele s-au epuizat deja.

Cei care achiziționează bilete pentru spectacolul de la ora 10.30, pot beneficia de vizionarea gratuită a momentului artistic programat la ora 10.00, dacă doresc. Accesul la sceneta de la ora 10.00 este gratuit, în limita locurilor disponibile“, au transmis organizatorii.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *