Două povești nemuritoare, în această săptămână, la Teatrul „Căluțul de mare“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ îi așteaptă pe cei mai mici dintre constănțeni, și în această săptămână, pentru a se întâlni cu simpatice personaje de poveste.

Joi, de la ora 10.00, dar și duminică, de la 10.00 și 11.30, prichindeii se vor întâlni cu personajele din faimoasa poveste a lui Ion Creangă, „Capra cu trei iezi“.

Vor da viață caprei, celor trei ieduți și cumătrului lup actorii: Daniel Minciună, Claudia Zaharia, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Regia spectacolului este semnată de Gabriel Apostol, scenariul e realizat de Cristian Pepino, iar scenografia e creată de Daniela Drăgulescu. Muzica este compusă de Dan Bălan.

La întâlnirea cu „Capra cu trei iezi“ sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între trei și zece ani.

Vineri, 22 februarie, de la ora 10.00, picii se vor întâlni cu „Rățușca cea urâtă“, adaptare după celebra poveste a lui Hans Christian Andersen. Regia și scenariul sunt realizate de Valentin Dobrescu, scenografia e creată de Valentin Dobrescu, iar muzica, de Radu Alin Macovei Moraru. În distribuție se regăsesc actorii: Rovena Paraschivoi, Vasile Gherghilescu/ Andrei Stroescu, Claudia Zaharia, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Și acest spectacol este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *