„Lebedele“ constănțene „zboară“ spre Brașov

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ vor juca pentru micii spectatori din Brașov, vineri, 31 mai. Prezența lor în orașul de la poalele Tâmpei este prilejuită de Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „Arlechino – Caravana Poveştilor“, ediţia a V-a.

Spectacolul cu care actorii constănțeni îi va încânta pe cei mici, vineri, de la ora 17.00, pe scena sălii Reduta, este „Lebedele“, o adaptare după celebra poveste a lui Hans Christian Andersen, în regia lui Cristian Mitescu, cel care a realizat și scenariul… cu rime, și scenografia Eugeniei Tărășescu-Jianu. Din distribuție fac parte: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu , Daniel Minciună , Andrei Stroescu, Arina Cojocaru ,Tiberiu Roșu și Rovena Paraschivoi.

La Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „Arlechino – Caravana Poveştilor“, ediţia a V-a, care se desfășoară în perioada 27 mai-2 iunie, participă trupe de teatru din ţară (Cluj Napoca, Alba Iulia, Timişoara, Botoşani, Constanţa, Baia Mare, Galaţi, Târgu-Mureş, Bacău, Ploieşti, Craiova, Brăila), dar și din străinătate (Republica Moldova, Italia, Argentina).

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *