Ultimele spectacole ale lui Brumărel, la Teatrul „Căluțul de mare“

În ultimul weekend al lui Brumărel, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ îi așteaptă pe prichindei în sala de spectacole.

Prima întâlnire de poveste  a săptămânii, programată sâmbătă, de la ora 11.00, va fi cu Regele Cerb, personajul piesei cu același nume, care a fost scrisă de Carlo Gozzi. Regia artistică, scenariul și ilustrația muzicală au fost realizate de Gabriel Apostol, iar de scenografie s-a ocupat Clara Dărângă.

Vor da viață personajelor de poveste actorii: Daniela  Vlad, Inga Marcu, Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu și Grațian Prisacariu.

Spectacolul este recomandat grupei de vârstă 4+.

De două ori, „Rățușca cea urâtă“

La cererea părinților, spectacolul programat în ultima duminică a lunii, „Rățușca cea urâtă“, va avea două reprezentații, ci nu doar una, de la ora 11.00 și 12.30.

Regia, scenariul  și scenografia spectacolului, inspirat de povestea lui Hans Christian  Andersen, sunt semnate de Valentin Dobrescu, iar muzica este compusă de Radu Alin Macovei Moraru.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Copiii trebuie să vină la spectacol însoțit de cel puțin un adult.  Prețul unui bilet este de 10 lei, pentru copil. Tot 10 lei va plăti și adultul care-l însoțește.

Accesul în sala de spectacole se face cu respectarea reglementărilor în vigoare, în contextul epidemiologic actual.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *