„Mica sirenă“, dublă reprezentație cu casa de bilete închisă

În ultima zi a acestei săptămâni, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ le-a propus prichindeilor o întâlnire duminicală cu Mica Sirenă, faimoasa eroină a poveștii lui Hans Christian Andersen. Propunerea a fost foarte bine primită de copii și de părinții lor de vreme ce cele două reprezentații ale spectacolului, programate pe 17 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, se joacă cu casa de bilete închisă.

Vor da viață personajelor de poveste: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu și Arina Cojocaru

Regia și scenariul spectacolului sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia este creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia este realizată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica, de Alexandru Berehoi.

La ediția 2016 a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck” din Cluj-Napoca, spectacolul „Mica Sirenă“ a fost recompensat cu trei premii: pentru scenografie – Eugenia Tărășescu-Jianu, pentru muzică – Alexandru Berehoi și de interpretare individuală pentru personajul Mica Sirenă  – Daniela Vlad.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *