Cerere de spectacole la Teatrul pentru Copii „Căluțul de mare“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ a suplimentat reprezentațiile din acest weekend ca urmare a cererilor și epuizării locurilor pentru spectacolele de sâmbătă și duminică programate de la ora 10.00.

Astfel, spectacolul „Anotimpuri cu povești“, programat sâmbătă, 20 februarie, va putea fi văzut de cei mici de la ora 10.00, dar și de la ora 12.00.

Spectacolul „Anotimpuri cu povești“ este realizat de Aneta Forna Christu, artist premiat de UNITER pentru pasiunea sa pusă în slujba teatrului de păpuși. Ilustrația muzicală este semnată de Dicran Asarian.

Vor transpune publicul în universul anotimpurilor, actorii: Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan.

De asemenea, celebrul personaj al lui Hoffmann, Spărgătorul de Nuci, va urca pe scenă duminică atât de la ora 10.00, cât și de la ora 12.00.

Regia şi scenariul spectacolului sunt semnate de Cristian Mitescu, iar de scenografie s-a ocupat M.C. Ranin.

Vor da viață personajelor din povestea „Spărgătorul de nuci“, actorii Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Daniel Minciună și Tiberiu Roșu.

Ambele spectacole se adresează copiilor care au cel puțin trei ani.

Bilete

Biletul pentru un copil costă 5 lei, iar pentru un adult, 12 lei. Se pot achiziționa atât în format „clasic“, de la casieria teatrului, de marți până vineri, între orele 10.00 și 14.00, dar și online, pe platforma www.myticket.ro, care poate fi accesată începând cu ziua de marți a fiecărei săptămâni, de la ora 10.00 până vineri, la ora 14.00.

Schema sălii de spectacole poate fi găsită pe site-ul teatrului, www.teatruldelamare.ro, dar și pe platforma myticket.ro.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *