„Peter Pan“ și „Punguța cu doi bani“, în această săptămână, la Teatrul „Căluțul de mare“

„Peter Pan“ și „Punguța cu doi bani“ sunt spectacolele pe care Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ le propune, în această săptămână, prichindeilor constănțeni.

Întâlnirea cu Peter Pan este programată marți și miercuri, de la ora 10.00. Regia și scenariul spectacolului inspirat de faimoasa poveste a lui James Matthew Barrie sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia este creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, muzica, de Viorel Andrinoiu, iar coregrafia, de Sergiu Ionuț Anghel.

Vor da viață personajelor de poveste actorii: Grațian Prisacariu, Daniel Minciună/ Vasile Gherghilescu, Daniela Vlad, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu, Emanuel Cristoiu și Ion Ciolan.

Duminică, 10 martie, de la orele 10.00 și 11.30, pe scena Teatrului „Căluțul de mare“ se va juca spectacolul „Punguța cu doi bani“, adaptat după povestea cu același nume a lui Ion Creangă de către regizorul Cristian Mitescu. Și acest spectacol are scenografia semnată de constănțeanca Eugenia Tărăşescu-Jianu, muzica fiind realizată de Dan Bălan, iar corehtafoa, de Olimpia Iordache. Din distribuție fac parte actorii: Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Tiberiu Roșu și Ion Ciolan.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *