Opera mozartiană „Flautul fermecat“ și baletul „Crăiasa Zăpezii“, în weekend, la Teatrul „Oleg Danovski“

La final de săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ a pregătit publicul constănțean două spectacole deosebite: capodopera mozartiană „Flautul fermecat“ și baletul „Crăiasa Zăpezii“, pe muzică semnată de Edvard Grieg și Jean Sibelius.

Sâmbătă, 16 februarie, de la ora 18.30, „Flautul fermecat“ se va auzi în sala Teatrului „Oleg Danovski“. Faimoasa operă mozartiană sub bagheta maestrului Radu Ciorei, cântată în limba română, are o distribuție impresionantă formată din: Doru Iftene, Marius Eftimie, Laura Eftimie, Silvia Simionescu, Constantin Acsinte, Georgiana Medeleanu, Elena Rotari – debut, Stela Sirbu, Lucia Mihalache, Maria Cernat, Magda Marcu, Gabriela Dobre, Anton Zidaru, Cătălina Postolache, Iulia Lepădatu, Elena Păunescu, Laurențiu Severin, Bogdan Ocheșel, Adrian Bădilă, Mădălin Băldău, Cristian Parmac, Petre Bulgaru și Andrei Băican.

Spectacolul este conceput sub forma unui „Singspiel“, părţile muzicale alternând cu momentele de proză.

Regia spectacolului este realizată de Ștefan Munteanu, iar scenografia este creată de Adriana Urmuzescu.

flautul-fermecat-teatrul-oleg-danovski

O poveste de iarnă în pași de dans

Duminică, 17 februarie, de la ora 18.30, Adrian Mihaiu, Irina Ganea Mihaiu, Douglas Callum Steward, Mayu Takahashi, Keito Shimomura, Mayura Takase, Daia Kashiwaba și Mizuki Kubota vă invită în fascinanta lume a poveștilor. În pași de dans, pe muzica semnată de Edvard Grieg și Jean Sibelius, ei vor transpune publicul în impresionanta atmosferă a poveștii „Crăiasa zăpezii“,

În 2016, la cea de-a IV-a ediție a Galei Premiilor Operelor Naționale, organizată la București „Crăiasa zăpezii“ de la Constanța a fost recompensată cu trei premii, pentru cel mai bun spectacol de balet clasic al stagiunii 2015-2016, cel mai bun coregraf – Horațiu Cherecheș și cele mai bune decoruri – Natalia Kornilova.

Bilete

Pentru fiecare dintre aceste spectacole, copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele se pot achiziționa și online (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *