Florăreasa Eliza Doolittle cântă, în Florar, la Constanța

Simpatica florăreasa Eliza Doolittle va cânta, în Florar, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, sâmbătă, 11 mai, de la ora 19.00.

Rolul său va fi interpretat de mezzosoprana Lucia Mihalache, iar exigentul profesor de fonetic Henry Higgins, care o va transforma într-o adevărată lady, va fi redat de baritonul bucureștean Stefan Popov. Lor li se vor alătura colonelul Pickering, interpretat de actorul Lică Gherghilescu.

Din distribuția celebrului musical „My Fair Lady“, de Frederick Leowe, mai fac parte: Constantin Acsinte, Cristina Oprean, Gabriela Dobre, Doru Iftene, Anca Bănică, Laurențiu Severin, Constantin Botezatu, Daiana Gavrilescu, Adrian Bădilă, Octavian Minea , Bogdan Ocheșel, Silvia Simionescu, Marian Irimia, Robert Safta, Raluca Dărăban, Anișoara Botezatu, Bogdan Bîrsănescu, Luminița Cristea, Iulian Bratu, Georgiana Medeleanu și Ștefan Lepădatu.

Conducerea muzicală a spectacolului este asigurată de maestrul Gheorghe Stanciu.

Regia spectacolului este semnată de Alice Barb, scenografia de Adriana Grand, iar coregrafia, de Mihai Mîndruțiu.

Duminică, de la ora 19.00, pe scena Teatrului „Oleg Danovski“ va fi programată opera verdiană „Trubadurul“.

Bilete

Biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Ele pot fi cumpărate de la agenția de bilete din incinta teatrului,  care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează, doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *