Final de săptămână la Teatrul „Oleg Danovski“ cu Don Pasquale și Don Quijote

La final de săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ vă invită în sala de spectacole, pentru a uita de griji în compania muzicii și a dansului, alături de Don Pasquale, amfitrionul serii de sâmbătă, și Don Quijote, animatorul duminicii.

Sâmbătă, de la ora 19.00, pe scena Teatrului „Oleg Danovski“ va avea loc, sub conducerea muzicală a maestrului Gheorghe Stanciu, primul spectacol de operă al stagiunii 2018-2019, care s-a deschis pe 9 septembrie cu musicalul „My Fair Lady“. Gazda serii va fi severul Don Pasquale, care va împrumuta vocea bas-baritonul bucureștean Orest Pîslariu, frumoasa Norina va fi interpretată de soprana Smaranda Drăghici, îndrăgostitul Ernesto va fi redat de tenorul Doru Iftene, iar doctorul Malatesta va fi baritonul Marius Eftimie. Din distribuția spectacolului mai fac parte: Laurenţiu Severin, Ştefan Lepădatu, Cezar Gribinic, Daiana Gavrilescu, Mihaela Tănase și Adrian Renea.

Regia artistică a spectacolului „Don Pasquale“ este semnată de Lucia Cicoară Drăgan, iar scenografia este realizată de Eugenia Tărăşescu-Jianu.

don pasquale don quijote teatrul oleg danovski

Seara de duminică îi este rezervată visătorului Don Quijote, eroul romanul lui Miguel de Cervantes Saavedra. Din distribuția baletului, primul din această nouă stagiune, fac parte: Adrian Mihaiu, Mizuki Kubota – debut, Bogdan Bîrsănescu, Sayaka Tanno, Mayura Takase – debut, Mayu Takahashi, Yuria Soeta, Ştefan Răuţ, Keito Shimomura, Mihai Pîslaru și Gelu Râpă.

Coregrafia spectacolului este semnată de Mihai Babușka, după Marius Petipa, iar scenografia este creată de Adriana Urmuzescu.

Tichetele pentru aceste spectacole se găsesc în vânzare la casa de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ la prețurile de 20, 25, 30 și 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ. Pensionarii, pe baza talonului de pensie, și studenții, pe baza carnetului vizat la zi, vor plăti pe un bilet 15 lei, iar copiii și elevii, pe baza carnetului de note, vor plăti 8 lei pe un tichet.

Sursă foto: Facebook – Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *