Seară lirică la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul în foaierul instituției de cultură, miercuri, 20 februarie, de la ora 18.30, la penultima seară lirică a lunii februarie.

Soliștii serii vor fi sopranele Laura Eftimie, Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Ionela Duma și Georgiana Medeleanu, mezzosoprană  Lucia Mihalache și baritonul Marius Eftimie, alături de care se va afla pianista Andrada Ștefan.

În programul serii lirice se regăsesc lucrări din creația compozitorilor: Vincenzo Bellini, Gaetano Donizetti, Piotr Ilici Ceaikovski, Jacques Offenbach, Christoph Willibald Gluck, Felicia Donceanu, Felix Mendessohn-Bartholdy și George Gershwin.

Biletele pentru acest eveniment se găsesc la agenția teatrului, la prețul de 10 lei. Copiii, elevii și studenții, pe baza carnetului de note vizat la zi, beneficiază de intrare liberă.

Agenția de bilete este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *