„Pescarul și sufletul său“, online la Teatrul „Căluțul de mare“

Vești bune pentru micii spectatori și părinții lor care așteptau cu nerăbdare să vadă spectacolul „Pescarul și sufletul său“, după Oscar Wilde, în regia lui Toma Hogea: acest titlul nou-nouț din repertoriul Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, care nu a avut niciodată ocazia să iasă la public, va putea fi văzut online pe pagina de Facebook, duminică, 11 aprilie, de la ora 11.00.

Spectacolul trebuia să aibă premiera în toamnă, dar pentru că teatrele s-au închis evenimentul nu a mai avut loc. A avut loc doar o singură repetiție generală, fără public, pe 12 noiembrie. Nici după redeschiderea sălilor de spectacole, „Pescarul“ lui Wilde nu a pășit pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, din motive de neînțeles.

Poate se așteaptă vremuri mai bune, pentru o premieră pe măsură, deoarece în acest spectacol nu s-au investit doar bani, ci și mult suflet.

Personajele de basm sunt interpretate de: Grațian Prisacariu, Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Arina Cojocaru, Daniela Vlad, Claudia Brădescu și Ion Ciolan.

Regia și scenariul sunt semnate de Toma Hogea, scenografia e creația lui Mihai Pastramagiu, muzica e compusă de Cari Tibor, iar coregrafia e realizată de Geta Răvdan-Huncanu. De lighting design s-a ocupat Adrian Buliga, iar de proiecții, Sebi Țineghe.

Sursă foto: Facebook – Teatrul „Căluțul de mare“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *