Weekend cu povești online, în dar de la Teatrul „Căluțul de mare“

La final de săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, le dă întâlniri micilor spectatori, părinților și bunicilor, în mediul online, pe pagina de Facebook, pentru a urmări povești nemuritoare transpuse în scenă pentru ei de îndrăgiții artiști tomitani.

Propunerea pentru acest final de săptămână sunt două spectacole, „Mica sirenă“ și „Punguța cu doi bani“, realizate de aceeași echipă: regizor și scenarist Cristian Mitescu și scenograf Eugenia Tărășescu Jianu.

Spectacolul „Mica sirenă“, de Hans Christian Andersen, este programat sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 11.00, și este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între trei și 12 ani. Coregrafia este semnată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica e compusă de Alexandru Berehoi. Personajele de poveste vor fi interpretate de actorii: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu și Arina Cojocaru.

Duminică, de la ora 11.00, pe Facebook Live, prichindeii sunt invitați să descopere uimitoarele peripeții ale cocoșului năzdrăvan care găsește punguța cu doi bani. Spectacolul „Punguța cu doi bani“ este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani.

punguta cu doi bani teatrul calutul de mare constanta

Muzica spectacolului „Punguța cu doi bani“ este creată de Dan Bălan, iar de coregrafie s-a ocupat Olimpia Iordache.

Din distribuție fac parte: Grațian Prisacariu, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu și Ion Ciolan.

Săptâmâna următoare, în programul online al Teatrului „Căluțul de mare“ sunt incluse spectacolele: „Rățușca cea urâtă“, de H. Ch Andersen, în regia lui Valentin Dobrescu – sâmbătă, de la ora 11.00 și „Pescarul și sufletul său“, după Oscar Wilde, în regia lui Toma Hogea – duminică, de la ora 11.00.

Sursă foto:  Teatrul „Căluțul de mare“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *