„Degețica“ vă invită în lumea ei

La final de săptămână, Degețica, întrupată din povestea lui Hans Christian Andersen, va urca pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, pentru a se întâlni cu micuții constănțeni. Are atât de multe să le spună!

Întâlnirea este programată atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 11.00.

Spectacolu, pus în scenă de Toma Hogea, îi va aduce în fața publicului pe talentații actori de la Teatrul „căluțul de mare”: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan și Daniel Minciună.

Scenografia spectacolului este semnată Mihai Pastramagiu, muzica e creată de Tibor Cari, coregrafia e realizată de Geta Răvdan-Huncanu, iar de light design s-a ocupat Adrian Buliga.

Bilete

Spectacolul „Degețica“ se adresează categoriei de vârsta 3+.

În universul micuței eroine sunt invitați să pășească alături de cei mici, părinții și bunicii, mai ales că în această perioadă este obligatoriu ca cei mici să vină însoțiți la teatru.

Biletul pentru un copil costă 5 lei, iar pentru un adult, 12 lei. Se pot achiziționa atât în format „clasic“, de la casieria teatrului, de marți până vineri, între orele 10.00 și 14.00, dar și online, pe platforma www.myticket.ro, care poate fi accesată începând cu ziua de marți a fiecărei săptămâni, de la ora 10.00 până vineri, la ora 14.00.

Schema sălii de spectacole poate fi găsită pe site-ul teatrului, www.teatruldelamare.ro, dar și pe platforma myticket.ro.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *