Pentru prichindei se anunță un nou weekend de poveste

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ Constanța le-a pregătit prichindeilor un nou weekend cu povești, în sala de spectacole.

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 10.00, princhindeii, însoțiți de părinți sau bunici, sunt invitați să facă o călătorie incitantă printre anotimpuri, pentru a le descoperi magia.

Spectacolul „Anotimpuri cu povești“, recomandat categoriei de vârstă 3+, este realizat de Aneta Forna Christu, artist premiat de UNITER pentru pasiunea sa pusă în slujba teatrului de păpuși. Ilustrația muzicală este semnată de Dicran Asarian.

Vor transpune publicul în universul anotimpurilor, actorii: Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan.

„Spărgătorul de nuci“

Duminică, de la ora 10.00, copiii sunt așteptați să se întâlnească cu Spărgătorul de Nuci, celebrul personaj din povestea cu același nume scrisă de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann.

Regia şi scenariul spectacolului sunt semnate de Cristian Mitescu, iar de scenografie s-a ocupat M.C. Ranin.

Vor da viață personajelor din povestea „Spărgătorul de nuci“, actorii Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Daniel Minciună și Tiberiu Roșu.

Și acest spectacol se adresează categoriei de vârstă 3+.

Bilete

Biletul pentru un copil costă 5 lei, iar pentru un adult, 12 lei. Se pot achiziționa atât în format „clasic“, de la casieria teatrului, de marți până vineri, între orele 10.00 și 14.00, dar și online, pe platforma www.myticket.ro, care poate fi accesată începând cu ziua de marți a fiecărei săptămâni, de la ora 10.00 până vineri, la ora 14.00.

Schema sălii de spectacole poate fi găsită pe site-ul teatrului, www.teatruldelamare.ro, dar și pe platforma myticket.ro.

Reguli de acces

Spectacolele Teatrului «Căluțul de mare», ce se vor juca pe scena teatrului de păpuși, vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, în conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de Sars-Covid-19 și Ordinul 2941/19.06.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-Cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii cât și conform Ordinului Comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății nr. 3245/1805/2020, publicat în Monitorul Oficial, nr. 986 din 26 octombrie 2020“, transmit organizatorii.

Aceștia au subliniat: „Dintre măsurile de siguranță sanitară pe care le aplicăm pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus, conform cu cadrul legislativ în vigoare, reamintim:

-efectuarea triajului observațional la intrarea în locație și măsurarea temperaturii va fi obligatorie; nu vom permite accesul în instituție a persoanelor ce prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3ºC.

-persoanele ce vor refuza să le fie verificată temperatura, nu vor avea acces în instituție;

-vă reamintim că distanțarea fizică de 1,5 m intre persoane/ grupuri trebuie păstrată la intrarea în instituție cât și în spațiile din teatru, în momentul deplasării (de exemplu, la toaletă);

-accesul publicului va fi permis doar în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata spectacolului (pentru o protecție eficace, obligatoriu masca va acoperi gura și nasul);

-avem plasate, la loc vizibil, anunțuri scrise cu atenționări privind normele de distanțare fizică și regulile privind accesul în instituție;

-vă vom indica, permanent, dezinfectarea și igienizarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziție prin cele 6 dispensere, plasate la loc vizibil și accesibil pentru copii și adulți, în instituție“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *