O săptămână cu povești la Teatrul „Căluțul de mare“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, care a redeschis stagiunea pe 6 ianuarie cu „Cei trei purceluși“, invită prichindeii din nou în sala de spectacole, duminică, 13 ianuarie, pentru a vedea o poveste românească, transpusă scenic: „Fata babei și fata moșneagului“.

Spectacolul inspirat de nemuritoarea poveste a lui Ion Creangă este programat duminică, de la ora 11.30. Regia și scenariul sunt semnate de Daniel Stanciu, scenografia e realizată de Delia Cornelia Ioaniu, iar muzica îi aparține lui Dan Bălan. Cu „Fata babei și fata  moșneagului“ se vor întâlni copiii cu vârste cuprinse între trei și zece ani.

Săptămâna viitoare, cei mici sunt invitați din nou în sala de spectacole, pentru a se întâlni cu „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani“. Spectacolul, inspirat de povestea rusului Samuil Marsak și pus în scenă de MC Ranin și Lică Gherghilescu, este programat miercuri, joi și vineri, de la ora 10.00. El este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei și nouă ani. Muzica acestui spectacol este realizată de regretatul compozitor Dumitru Lupu.

Săptămâna viitoare se va încheia cu „Șoricelul Kiți-Kiț“ (regia și scenografie Gheorghe Balint), care va urca pe scenă duminică, 20 ianuarie, de la ora 11.30. La întâlnirea cu Șoricelul Kiți-Kiț sunt așteptați picii cu vârste cuprinse între trei și zece ani.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *