O duminică de poveste cu „Frumoasa și Bestia“, la Teatrul „Oleg Danovski“

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, penultima duminică a lunii martie îi este rezervată spectacolului de succes „Frumoasa și Bestia“.

Începând cu ora 19.00, iubitorii baletului vor avea parte de un regal de frumusețe și grație, gândit de coregraful Horațiu Cherecheș, pe muzica lui Ceaikovski. Apreciatul și neobositul coregraf semnează și libretul (adaptare după povestea autoarei Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve), dar și light design-ul întregului spectacol, asistent de coregrafie fiind Monica Cherecheş.

Soliști vor fi: Irina Ganea Mihaiu, Adrian Mihaiu, Ryan Brown – debut, Bogdan Bîrsănescu – debut, Cecilia Ursul, Douglas Stewart și Keito Shimomura.

Costumele și decorurile acestui balet de poveste sunt realizate de Natalia Kornilova, scenografă din Federația Rusă cu care coregraful Horațiu Cherecheș a colaborat și la alte spectacole de succes, precum „Romeo și Julieta“ și „Crăiasa zăpezii“.

Bilete

Pentru acest spectacol, biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ și în această duminică, între orele 18.15-19.00.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *