Mai puțin de o lună până la Folk Fest Remember! Nume grele ale folk-ului românesc vin la Costinești

Pe 10 și 11 august, iubitorii muzicii bune, care au… umor, dar iubesc și poezia, sunt invitați la cea de-a doua ediție a Folk Fest Remember Costinești, un eveniment marca Doors, găzduit de White Horse Costinești.

În program se regăsesc, după cum precizează organizatorii: muzică folk, poezie, lansări de carte și de albume folk, salon de grafică satirică și o expoziție de fotografie.

Alături de Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Florin Chilian, Emeric Imre și Dinu Olărașu, la Costinești vor fi prezenți scriitori, actori, graficieni jurnaliști și oameni de radio.

„Printre momentele speciale ale festivalului se numără recitalul de Country Music & Poetry, realizat de Mike Godoroja & Blue Spirit cu participarea poeților Dan Mircea Cipariu și Amelia Stănescu și a actorului Eugen Cristea. Un loc aparte în cadrul festivalului îl vor avea lansările de carte și de albume folk, ale artiștilor prezenți la festival (printre acestea, amintim: «45 Poeme la întâmplare», de Nicu Alifantis, cartea de poezie «An», de Dinu Olărașu, «Pre@Clasic», de Florin Chilian, cel mai bun album folk al anului 2017, la Premiile Muzicale Radio România. Caricaturistul Costel Pătrășcan pregătește și pentru această ediție «Salonul de grafică satirică» cu exponate ce fac referire la artiștii invitați și la repertoriul acestora“, menționează organizatorii.

Mai mult, Folk Fest Remember Costinești a lansat „Concursul de epigrame“, adresat „spiritelor talentate“ (consacrați sau nu). Regulamentul concursului poate fi citit pe pagina de Facebook a festivalului.

Abonamentele sau biletele pentru Folk Fest Remember Costinești pot fi achiziționate online, de pe site-ul www.iabilet.ro  sau de la sediile Doors Club Constanța (str. Traian, nr.68A) și White Horse Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară). Informații și detalii suplimentare la nr. de tel.: 0763661622 sau 0766057078.

Pentru o seară de festival prețul unui bilet este de 29 lei, iar abonamentul costă 50 de lei.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *