21 de trupe rock cântă în vară la Out of Doors Fest

Se știe, în august, clubul Doors se mută la Costinești, la White Horse, pentru că numai acolo are loc Out of Doors Fest, un eveniment ajuns anul acesta la a VI-a ediție și care, pe parcursul a patru zile, între 2 și 5 august, va aduce în binecunoscuta stațiune 21 de trupe rock și electro.

„Cu o experiență din ce în ce mai bogată și ediții care au adus laolaltă trupele de top de pe piața muzicală românească și nenumărați fani la celelalte cinci ediții, Out Of Doors Fest și-a propus anul acesta ca distracția să se desfășoare pe timpul a patru zile, cu unul dintre cele mai interesante și valoroase lineup-uri“, anunță Doors Club.

„Locul de desfășurare al festivalului va fi și anul acesta White Horse Rock’n Roll Costinești, amplasat vizavi, de Teatrul de Vară) – spațiul emblematic al Costineștiului, insula de muzică bună a Stațiunii Tineretului. La doar 300 de metri de mareee!! Și nu uita motorul acasă!! Ne-ar plăcea să admirăm cele mai cool modele pe două roți. Iar dacă îți place cu adevărat să te bucuri de libertatea naturii, poți campa gratuit în incinta complexului White Horse“, mai spun organizatorii.

Așadar, pe 2 august vor cânta: Vama, ROA, Robin And The Backstabbers, The Kryptonite Sparks și Full Tones.

Seara de 3 august le e rezervată celor de la Șuie Paparude, Vița de Vie, Implant pentru Refuz, E-AN-NA și Paradox Theory.

Pe 4 august, atmosfera Out of Doors Fest va fi întreținută de Cargo, Coma, Troope,  Rock’n Ghena, Dinfier și Lupu’ Cel Rău.

Pe 5 august, vor urca pe scena White Horse Rock’n Roll Costinești: Subcarpați, OCS, Cred că Sunt Extraterestru, Bucium și The Purple Dandies.

Trupele fiind prezentate, nu mai rămâne decât să vă asigurați un loc la Out of Doors Fest, la preț special.

„Profită de oferta presale și asigură-ți locul la distracție! Abonamentele pentru cele 4 zile de festival s-au pus în vânzare online, pe www.iabilet.ro și pe www.ambilet.ro la prețul de 125 de lei. Biletele pentru o singură zi a festivalului se pot achiziționa doar la intrare la festival. Info și rezervări: 0763661622. Be #ROCK, Be at #OutOfDoorsFest!!!“, anunță organizatorii.

Festivalul va fi prezentat de Cristian Hrubaru.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *