AG Weinberger lansează, în Clubul Doors, albumul „ReBorn“

Dacă vă place jazz-ul și… blues-ul, sunteți invitați, în cea de-a doua zi a lunii decembrie, de la 19.30, în clubul Doors, pentru a participa la concertul prilejuit de lansarea albumului „ReBorn“, al nouălea din cariera îndrăgitului AG Weinberger.

Albumul însumează un ansamblu de caracteristici și discursuri muzicale, care ne conduce în lumea unică a artistului. Prin această lucrare, AG atinge o stare de maturitate și relaxare, atât de necesară pentru a-și asigura continuitatea prezenței sale în rândul celor de nivel internațional. Muzici noi, livrare excelentă, producție de talie mondială… Cele 12 piese depăsesc cu mult obișnuitele clișee ale genului blues, iar armoniile și ritmurile neobișnuite conferă prospețime limbajului mixt muzical. Pe albumul ReBorn putem asculta de la shuffle până la big easy second line, de la pop blues până la baladă country sau jazz“, precizează PR-ul clubului, Amelia Stănescu.

CD-ul „ReBorn“ a fost înregistrat la Budapesta, în studioul Origo cu o echipă din Ungaria, iar piesa „The Fool’s Lucky Day“ îl are ca invitat special pe legendarul Bob Margolin, care a fost chitaristul lui Muddy Waters.

Prețul unui bilet este 60 de lei, din care 10% se va direcționa către campania „La Centenar, tinerii dezbat“. Pentru informații și rezervări, apelați nr. de telefon: 0763661622.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *