„Mecanici poetice“, la Doors Club, cu Amelia Stănescu și Iulia Pană

Se anunță o seară memorabilă, marți, 3 decembrie, la Doors Club, în compania poeziei, alături de Amelia Stănescu și Iulia Pană.

Cele două prietene poete și-au propus „să ia pulsul poeziei/ poeticității de est, dar și de vest (un fel de autostradă poetică est-vest și viceversa), drept pentru care au invitat-o pe poeta Andra Mateucă din Timișoara și pe savuroasa Elena Gatcin (voce, pian), originară din Chișinău“.

Așadar, marți, 3 decembrie, de la ora 19.00, în Doors Club, se va vorbi despre poezie și se va răspunde unui set de întrebări, în cadrul unei dezbateri: „Cum mai stați cu poezia? / Cine mai citește și cui folosește? / De ce am cumpăra un volum de poezii? / Pe unde se găsesc poeții și ce te faci dacă te-ntâlnești cu un exemplar pe stradă? / Binecunoscuta întrebare a profesorului din liceu: Ce a vrut să spună poetul?! / Ce ne facem azi cu poezia, cum o resuscităm, în caz că ar fi ațipit? / …Și care este, realmente, farmecul poeziei?“

La această ediție a „Mecanicilor poetice“, intrarea este liberă. Informații se pot obține la numărul de telefon 0766 057 078.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *