Invitație la… nuntă, la Teatrul „Oleg Danovski“

După ce sâmbătă melomanii constănțeni au participat la o „Seară lirică românească“, duminică, în cea de-a patra seară a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, ediția a 47-a, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul, de la ora 18.30, la o nuntă de pomină, pe acordurile muzicii lui Mozart.

„Nunta lui Figaro“, pentru că despre aceasta este vorba, îi va aduce pe scena tomitană pe: Silvia Simionescu – debut, Daniel Pop – București, Nicoleta Ardelean, Marius Eftimie, Lucia Mihalache, Constantin Acsinte, Magda Marcu, Marius Turtoi – debut, Laurențiu Severin, Mihaela Ionescu și Adrian Bădilă.

Conducerea muzicală este asigurată de Koichi Inoue din Japonia, maestru de cor fiind Adrian Stanache.

Regia artistică a spectacolului „Nunta lui Figaro“ este semnată de Ștefan Neagrău, iar scenografia e realizată de Eugenia Tărășescu-Jianu.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția din incinta Teatrului „Oleg Danovski“. De asemenea, tichetele se pot cumpăra și online, de pe platformele entertix.ro și myticket.ro.

Accesul în sala de spectacole se va face cu respectarea prevederile legislative în vigoare privind contextul epidemiologic actual.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *