Un nou weekend muzical la Teatrul „Oleg Danovski“

Și în acest weekend, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul meloman să i se alăture în parc, pentru a asculta arii și cântece celebre în interpretarea live a artiștilor constănțeni.

Sâmbătă 25 iulie, de la ora 20.00, iubitorii muzicii italiene sunt invitați la „O sole mio“, un divertisment muzical gândit de Gabriela Dobre. Vor cânta la balconul teatrului, pentru publicul din parc, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Ana Maria Mladinovici, Bogdan Ocheșel, Elena Rotari, Stela Sîrbu și Daniela Vlădescu.

Duminică, 26 iulie, tot de la ora 20.00, melomanii sunt invitați la un eveniment cu arii din opera și operete celebre și alte bijuterii muzicale: „Musica Sempre Libera“. Soliști vor fi Mădălin Băldău, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Ana Maria Mladinovici, Bogdan Ocheșel, Elena Rotari, Laurențiu Severin, Stela Sîrbu și Daniela Vlădescu.

În programul concertului „Musica semper libera“ se vor regăsi lucrări din creația compozitorilor: Giacomo Puccini, Antonin Dvorak, Giuseppe Verdi, Ernesto de Curtis, Wolfgang Amadeus Mozart, José Maria Lacalle, Johann Strauss-fiul, Gaetano Donizetti, Emmerich Kalman, Franz Lehar, Augustin Lara, Teodoro Cottrau, Camille Saint-Saens.

Cele două evenimente sunt incluse în Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României 2020, SAMER2020, care se desfășoară sub egida Ministerului Culturii.

Teatrul „Oleg Danovski“, pe lista Ministerului Culturii pentru Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României

 

Astfel de întâlniri muzicale se vor desfășura la Teatrul „Oleg Danovski“, în fiecare sâmbătă și duminică, până pe 6 septembrie.

Intrarea este gratuită, însă în perimetrul asigurat de organizatori, cu 84 scaune, accesul se face pe baza unui regulament.

„În perimetrul asigurat de organizatori este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție. Singurele motive de anulare a evenimentelor sunt condițiile meteo neprielnice sau participarea instituției noastre la alte evenimente organizate în aceleași zile în alte locații din Constanța“, au anunțat organizatorii.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *