Festivalul Culturii Indiene, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ va găzdui marți, 4 iunie, începând cu ora 19.00, cea de-a XI-a ediție a Festivalului Culturii Indiene, eveniment ce încheie un turneu de muzică și de dans, care s-a mai desfășurat la Cluj-Napoca, Oradea, Bistrița, Iași și București.

Graţia şi frumuseţea dansului clasic din Kerala, tărâmul mirodeniilor, într-un spectacol extraordinar, cu muzică live, prezentat de una din cele mai de seamă artiste ale acestui stil, dr. Neena Prasad. În deschidere, muzica liniștitoare și melodioasă a flautului din bambus, într-un recital prezentat de doi tineri artiști extrem de talentați, Bhaskar Das și Amit Mishra“, menționează organizatorii.

Artiștii care vor apărea în fața publicului sunt: dr. Neena Prasad – dans clasic, Mohiniyattam Madhavan Nampoothiri Cheerakattu Parameswaran – voce, Satheesan Paliyam Parambil Madhavan – mridangam, Shyam Kalyan Madhusoodanan – vioară, Bhaskar Das – bansuri și Amit Mishra – tabla.

Pentru acest eveniment, biletele se pot achiziționa la prețurile de 35 și 45 de lei, de la agenția de bilete a Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă între orele 11.00 și 17.00.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *