Concert de Crăciun la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul în sala de spectacole, la sfârșit de săptămână, pentru un Concert de Crăciun sub bagheta maestrului Gheorghe Stanciu.

Evenimentul este programat duminică, 15 decembrie, de la ora 18.30.

Alături de Orchestra și Corul Teatrului „Oleg Danovski“, condus de maestrul Adrian Stanache, vor aduce magia Crăciunului soliștii:  Smaranda Drăghici, Ionela Duma, Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Stela Sîrbu, Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Marius Eftimie și Bogdan Ocheșel.

Copiii, elevii și studenții vor plăti 15 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 20 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Biletele se pot achiziționa atât de la agenția teatrului, cât și online la www.tnobconstanta.ro/bilete – prin intermediul platformei entertix.ro/ myticket.ro. Adițional biletele se regăsesc și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Luni, miercuri, joi și vineri, agenția este deschisă între orele 11.00-17.00. În zilele de marți, este închisă. Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacol, agenția funcționează între orele 17.45-18.30. În zilele fără spectacol, agenția va fi închisă. Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460. Acestea sunt valabile 24 de ore. Cu 48 de ore înaintea începerii spectacolului nu se mai pot face rezervări pentru titlul respectiv.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *