„Lasă-mă să intru“, trei reprezentații în acest weekend. Numărul locurilor, limitat

La final de săptămână, Teatrul de Stat Constanța invită publicul… pe scenă, pentru a urmări un spectacol special: „Lasă-mă să intru“, de John Ajvide Lindqvist, în regia lui Vlad Cristache.

Spectacolul este programat să se joace pe 12, 13 și 14 decembrie. Cei care doresc să-și achiziționeze un bilet trebuie să se grăbească, deoarece reprezentațiile au loc pe scenă, iar numărul celor care pot lua parte la fiecare reprezentație este limitat – 80. Biletele se găsesc în vânzare la agenția teatrului, dar și online, pe mystage.ro.

Din distribuție fac parte actorii:  Ecaterina Lupu, Thedor Șoptelea, Iulian Enache, Mirela Pană, Luiza Sarivan, Liviu Manolache, Florin Aioane, Ștefan Mihai, Dan Cojocarul, Grațian Prisacariu și Florentin Roman. 

Spectacolul care a avut premiera pe 28 noiembrie este un alt fel de spectacol, unul care tine publicul cu sufletul la gură și îl aduce în mijlocul acțiunii. Este un spectacol cu vampiri, dar care aduce în prim-plan și o temă actuală:  bullying-ul.

„Lasă-,mă să intru“  este o adaptare scenică de Jack Thorne după romanul și thriller-ul suedezului John Ajvide Lindqvist, „Låt den rätte komma in“, traduse în engleză „Let the Right One In“ și „Let me in“. Traducerea textului, după adaptarea scenică a lui Jack Thorne, este realizată de Bogdan Budeș.

Scenografia este semnată de Mădălina Niculae și Andreea Tecla, de light design s-a ocupat Cristi Șimon, de sound design, Liviu Stoica, iar proiecțiile video sunt realizate de Manuela Marcovici.

Sursă foto: Facebook – Teatrul de Stat Constanța (Adi Bulboacă)

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *