Teatrul „Oleg Danovski“ deschide stagiunea 2019-2020 cu un concert simfonic

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ deschide stagiunea 2019-2020, vineri, 13 septembrie, cu un concert simfonic.

Concertul, programat de la ora 19.00, se va desfășura sub bagheta dirijorului Shunichiro Mariana. În program se regăsesc lucrări de Gioachino Rossini – Uvertura la opera „Bărbierul din Sevilla”, Giuseppe Verdi – Uvertura la opera „Forța destinului“, Richard Wagner – Uvertura la opera „Olandezul zburător“, Johann Strauss – fiul – Uvertura la opereta „Liliacul“ și Piotr Ilici Ceaikovski – Uvertura Fantezie „Romeo și Julieta“.

Următorul eveniment din cadrul stagiunii, musicalul „My Fair Lady“, de Frederick Loewe, sub bagheta dirijorului Gheorghe Stanciu, va avea loc pe 15 septembrie, de la ora 19.00.

Biletele se pot achiziționa online, de pe tnobconstanta.ro/bilete/, dar și de la agenția de bilete.

Începând de miercuri, 4 septembrie, agenția de bilete a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ revine la programul obișnuit. Luni, miercuri, joi și vineri va fi deschisă între orele 11.00-17.00. În zilele de marți, agenția este deschisă.

Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacol, agenția funcționează între orele 18.15-19.00. În zilele fără spectacol, agenția va fi închisă.  Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *