Până la reluarea activității, Teatrul „Oleg Danovski“ invită publicul să vadă imagini și secvențe video din spectacole

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ a anunțat oficial că și celelalte spectacole programate în această lună au fost anulate, după ce inițial fuseseră anulate/ reprogramate evenimentele din intervalul 11-22 martie, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, COVID-19.

Măsura luată are la bază Decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, referitor la evoluția situației epidemiologice determinată de răspândirea virusului SARS-CoV-2, intrat în vigoare din data de 16 martie 2020 pe o durată de 30 de zile.

Astfel, au fost anulate concertul simfonic din 27 martie, opera „Flautul fermecat“, de Mozart, din 28 martie și divertismentul muzical „Magic Swing“, programat pe 29 martie.

„Cei care au achiziționat bilete online și doresc să le returneze sunt rugați să trimită un e-mail la contact@entertix.ro prin care să solicite returnarea sumelor. Cei care au achiziționat biletele de la agenția Teatrului pot returna biletele la reînceperea activității cu publicul (la o dată care va fi comunicată ulterior)“, au precizat reprezentanții Teatrului „Oleg Danovski“.

Până la reluarea activității, colectivul instituției de cultură invită publicul să vadă imagini din arhiva foto și secvențe video din spectacolele aflate în repertoriu, disponibile pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Coronavirusul închide instituțiile de cultură din Constanța

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *