Gala caritabilă „Dăruieşte aripi de Ziua Femeii“, pe 8 martie, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ Constanța va găzdui pe 8 martie, începând cu ora 17.00, gala caritabilă „Dăruieşte aripi de Ziua Femeii“.

Evenimentul, care se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, este un proiect organizat de Asociația „Dăruiește Aripi“ împreună cu Dana Nălbaru, în parteneriat cu Teatrul „Oleg Danovski“ Constanța și Grupul de Inițiativă Minerva.

„Te așteptăm să vii alături de noi, să te întâlnești cu oameni generoși ca tine, să te bucuri de frumusețea muzicii de calitate, să fii parte din proiectele Dăruiește Aripi, care fac atâta bine comunității“, spun organizatorii.

Arii de operă, recital de poezii și… „Liliacul

În programul galei sunt incluse trei evenimente distincte: un program cu arii de operă și lieduri celebre, precum și un recital de poezie, în foaier, începând cu ora 17.00, un Cocktail Party, cu muzică café concert alături de comunitatea de susținători ai proiectelor Dăruiește Aripi, de la ora 18.00, în Sala Studio, şi opereta „Liliacul“, de Johann Strauss-fiul, de la ora 19.00, în sala de spectacole.

În pauzele de la „Liliacul“, artiștii Teatrului „Oleg Danovski“ vor interacționa cu invitații, vor putea face fotografii alături de invitați și vor interacționa cu susținătorii „Dăruieste Aripi“.

În foaierul Teatrului „Oleg Danovski“ se va afla şi o expoziție de artă plastică. Două dintre lucrările expuse vor face obiectul unei tombole organizate într-una dintre pauzele spectacolului de operetă.

Un bilet pentru seara de gală costă 200 de lei.Cei care doresc să participe doar la opera „Liliacul“ vor plăti pentru un tichet 100 de lei. Banii obţinuţi vor fi donaţi Asociaţiei „Dăruieşte Aripi“.

Biletele se pot achiziționa online de la http://www.daruiestearipi.ro/daruieste-aripi-de-ziua-femeii/ şi de la Centrul Medical Focus – Ambulatoriu Spitalul Județean Constanța, bdul Tomis 145) relaţii la Loredana Ştefan – 0732405986).

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *