Teatrul de Stat Constanța celebrează Ziua Femeii printr-o comedie romantică

Pe 8 martie, de Ziua Femeii, Teatrul de Stat Constanța le propune spectatorilor, începând cu ora 19.00, o comedie romantică în care personaj principal este… dragostea fără vârstă: „Desculț în parc“, de Neil Simon, în regia lui Liviu Manolache.

Excentricul domn Velasco, care… practică mersul desculț în parc la temperaturi sub 0 grade, va fi interpretat de Liviu Manolache, alături de care se va afla Nina Udrescu, în rolul doamnei Ethel Banks. Cei doi tineri căsătoriți, Corrie și Paul Bratter, vor fi interpretați de Florina Stănculeț și Tani Ștefu, iar Gelu Ciobanu va fi instalatorul. Scenografia spectacolului este semnată de Eugenia Tărășescu Jianu.

„Paliativ“

Weekend-ul teatral continuă sâmbătă, 9 martie, tot de la ora 19.00, cu o doză de… „Paliativ“, un spectacol după un text de Radu Popescu, în regia lui Cristian Gheorghe și cu o scenografie realizată de Lăcrămioara Dumitrașcu. În distribuție se află tineri actori constănțeni: Adrian Dumitrescu, Alina Manțu, Cosmina Soare, Andrei Cantaragiu, Edi Vacariu, Cosmin Mihale și Ana-Maria Ştefan. Spectacolul nu este recomandat minorilor sub 16 ani.

„Gâlcevile din Chioggia“

Duminică, 10 martie, de la ora 19.00, TSC propune o comedie antrenantă și plină de culoare: „Gâlcevile din Chioggia“, de Carlo Goldoni, în regia Danei Dumitrescu. Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Ana Maria Ștefan/ Turchian Guzin Nasurla, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeț, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Mirela Pană/ Cristina Oprean şi Remus Archip vor arată cum se trăiește în Chioggia, o mică așezare de pe malul Adriaticii, unde femeile stau acasă, iar bărbații câștigă existența familiei pe mare.

Coregrafia este realizată de Stela Cocârlea, scenografia îi aparține Lăcrămioarei Dumitraşcu, iar muzica e semnată de Adrian Alexandru.

Pentru aceste spectacole, biletele pot fi cumpărate și online, de pe site-ul TSC, secțiunea „Program“ făcând click pe spectacolul dorit, așa cum apare el afișat în calendarul evenimentelor.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *