O comedie muzicală bulevardieră, în premieră la Teatrul de Stat Constanța

La Teatrul de Stat Constanța pregătirile sunt în toi pentru cea dintâi premieră a anului 2021: comedia muzicală „Crima din Strada Lourcine“, de Eugène Labiche, în regia lui Vlad Cristache. Premiera este programată săptămâna viitoare, dacă planurile nu vor fi date peste cap de creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus.

„Deși în ultimele câteva zile privim cu îngrijorare spre cifrele care ne pun în pericol, din nou, posibilitatea de a juca pentru dumneavoastră, iată-ne pregătiți să vă invităm la o nouă premieră! S-a muncit din greu pentru acest proiect.. dar o echipă senzațională de artiști vă așteaptă, începând de săptămâna viitoare, la „Crima din Strada Lourcine“, o comedie muzicală de Eugène Labiche, regia Vlad Cristache, scenografia Mădălina Niculae și Andreea Tecla, compozitor Tibi Cari, cu Marian Adochiței, Andrei Cantaragiu, Florina Stănculeț, Andrei Bibire, Ștefan Mihai, muzica live Elena Gatcin, Marian Gănescu, Marius Cristian Zaval“, a anunțat Teatrul de Stat Constanța pe pagina sa Facebook.

Teatrul constănțean mai are în repertoriu o comedie de Labiche, „Cea mai frumoasă soție“, în regia lui MC Ranin, în care se regăsesc doi actori din „Crima din Strada Lourcine“: Andrei Cantaragiu și Florina Stănculeț, care este și singura actriță din distribuția noului spectacol.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *