Duminica bufonului, la Teatrul „Oleg Danovski“

În ultima zi a săptămânii, constănțenii sunt așteptați la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ pentru a urmări tulburătoarea poveste a bătrânului bufon Rigoletto de la curtea ducelui de Mantua.

Rolul titular va fi interpretat de baritonul Ionuț Pascu din București, delicata Gilda va fi soprana Diana Țugui din Cluj, pe care publicul tomitan o cunoaște dintr-o altă operă verdiană celebră, „Traviata“, iar tenorul Doru Iftene va debuta în rolul frivolului duce de Mantua.

Din distribuția spectacolului vor mai face parte: Constantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Laurențiu Severin, Bogdan Ocheșel, Andrei Băican, Iulian Bratu, Ionela Duma, Silvia Simionescu și Octavian Minea.

Spectacolul, sub bagheta dirijorului Amir Shiff din Germania, programat să înceapă de la ora 19.00 are o durată de aproximativ două ore și jumătate și trei pauze.

„Rigoletto“ este o operă în 4 acte pusă în scenă pentru Teatrul „Oleg Danovski“ de Emil Strugaru cu o scenografie de Grigore Gorduz. Maestru de cor este Adrian Stanache, iar de coregrafie s-a ocupat Fănică Lupu-Liești.

Bilete

Biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ și în această duminică, între orele 18.15-19.00.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *